Vægttab, muskelopbygning eller sundhed

STArt i dag

Hvad ønsker du hjælp med?

Certificeret træner og kostvejleder

Træningsplan
Vægttab
Kostplan

Træningsplan

I et træningsforløb ved mig, får du en skræddersyet træningsplan som forløber over den tid som dit forløb er igang. Det er opdelt i faser, som er tilpasset til at opnå dit mål. Udover det, tilhører der et skema til din træning, hvor kan holde øje med dine fremskridt i træning, både for din egen skyld, men også så jeg sikrer mig at vi er på rette vej. Vægttab eller muskelopbygning, er der noget mere motiverende at se fremgangen på alle parametrer?

If it fits your macro's

En kostplan kan komme i mange former og typer. I tæt samarbejde, udarbejder vi en kostplan eller markrofordelingsplan, så den passer dit liv og din hverdag. Mit fokus er på at lave en plan, som kan få dig i mål, men samtidig at den skal være holdbar. Hellere lave en plan der er 80% perfekt og den så kan følges 100%, end en plan der er 100% perfekt, men kun kan følges 50% af tiden. 

Hvilket forløb passer til dig?

Populære træningsforløb

Online træningsforløb
3 måneder - 1 ugentlig samtale
3.499
Kr.
Træningsplan
Kostplan
24/7 kontakt
Fysisk træningsforløb
3 måneder
6.999
Kr.
Træningsplan
Ugentlig træning
24/7 kontakt
Vægttabsforløb
6 måneder
1.500
Kr.
/Måned
Træningsplan
Kostplan
24/7 kontakt
Mulig for tilkøb af personlig træning

Gør som mange andre

Få hjælp til dit mål

I løbet af relativ kort tid havde jeg tabt 5 kg, øget muskelmassen og som en bonus fået en markant pænere holdning.

Hvad ønsker du?

Personlig træning tilpasset dit mål

Muskelopbygning

Træner du for at få større muskler og blive stærkere, så har jeg de rigtige redskaber til at hjælpe dig. Med personlig træning sikrer du dig at blive presset på den rigtige måde. Med progressionsskema er du sikker på at det går den rigtige vej.

vægttab

Det er ikke helt lige gyldigt hvordan man træner. Det kommer meget an på hvilket mål man har med det. Ønsker man at smide lidt overskydende fedt, kræver det den rette træningsplan. Målet er at tabe fedt, men samtidig vedligeholde muskelmassen. Det handler ikke kun om vægttab, men om at tabe fedtet.

Sundhed

Handler det om for dig at komme igang med en sundere livsstil, så finder vi sammen de ting du kan fokusere på. Der findes træning på alle niveauer, og at få bygget en sund krop op er en af de vigtigste. Der bliver taget hensyn til både prioriteter og tidsforbrug, der hverdagen også skal hænge sammen.

Har du spørgsmål eller ønsker at vide mere?

Udfyld kontakt formularen her og jeg vender tilbage til dig hurtigst muligt.