certificeret personlig træner og kostvejleder

Mikal Andersen

Min baggrund

Certificeret og erfaring

Som certificeret personlig træner og kostvejleder, ligger meget af mit arbejde at hjælpe og rådgive mennesker ud fra min viden og den evidens der findes. Jeg undersøger mange studier selv og så bruger jeg også min egen erfaring, da man ikke altid kan regne med at hvad der virker på mig, også virker på dig. Sammenspillet mellem evidens og erfaring, giver mange værktøjer til rådighed i forskellige situationer. 

Certificeret personlig træner og kostvejleder
Certificeret personlig træner og kostvejleder

Træning med en ekspert

Mikal Andersen

Certificeret personlig træner og kostvejleder

Personlig træning

Personlig træning foregår i Horsens i Fitness X. Med mig på sidelinjen, bruger vi tid på at arbejde med dit mål. Jeg sætter mig ind i dit udgangspunkt, og strukturerer en træningsplan, så dine resultater afspejler dine mål. Derudover sikre du dig en træning i trygge hænder, da jeg aldrig går på kompromis med teknikken i nogle øvelser.

Kostvejledning

Kostvejledning kan foregå i mange forskellige sammenhænge med forskelige formål. Det er ikke alle som har behov for en decideret kostplan, men derimod at etablere nogle gode vaner. Forholdet til mad skulle gerne blive bedre når man bygger vaner op omkring ens indtag. Det gælder om viden, men også at tage sig friheder.

Hvad ønsker du?

Forløb tilpasset dit mål

Muskelopbygning

Træner du for at få større muskler og blive stærkere, så har jeg de rigtige redskaber til at hjælpe dig. Med personlig træning sikrer du dig at blive presset på den rigtige måde.

vægttab

Det er ikke helt lige gyldigt hvordan man træner. Det kommer meget an på hvilket mål man har med det. Ønsker man at smide lidt overskydende fedt, kræver det den rette træningsplan.

Sundhed

Handler det om for dig at komme igang med en sundere livsstil, så finder vi sammen de ting du kan fokusere på. Der findes træning på alle niveauer, og at få bygget en sund krop op er en af de vigtigste.

Gør som mange andre

Få hjælp til dit mål

Har du læst den seneste blog?

Find dem her sammen med mange flere