fbpx

MAA - Fitness & health

Personlig træning

Er du klar til en fysisk udfordring?

Personlig træning med en ekspert

Om du lige er startet eller har trænet på egenhånd i længere tid, så vil sparring og dialog altid medfører en bedre løsning. Udover en investering i dit fremtidige helbred, får du også værktøjer som du kan tage med videre. Personlig træning forekommer i mange niveauer og tilpasset til dig og dit udgangspunkt. udover en seriøs plan, skræddersyet til dit mål, får du også en samarbejdspartner der interessere sig for dig og dit helbred. Selvom det skal være en rejse hvor du opnår dine mål, skal det samtidig være overskueligt, nærigt og sjovt. Er du klar til at gøre din træning mere effektiv og se bedre resultater, så start med en uforpligtende samtale. 

Træning med en ekspert

1-til-1 Personlig træning

Personlig træning foregår i Horsens i Fitness X. Med mig på sidelinjen, bruger vi tid på at arbejde med dit mål. Jeg sætter mig ind i dit udgangspunkt, og strukturerer en træningsplan, så dine resultater afspejler dine mål. Derudover sikre du dig en træning i trygge hænder, da jeg aldrig går på kompromis med teknikken i nogle øvelser.

Small team personlig træning

Small team fungerer som en billigere løsning for jer der gerne vil træne sammen. I får stadig den samme kompetente undervisning i teknik, bevægelse og en træning med mere konkurrence. For mange er det mere tryg at træne sammen med nogle man kender. Det er et team på 3-5 personer som giver de bedste muligheder for træning og undervisning. Er du klar til at udfordre dine venner i dyst om hvem der ikke bare kan løfte mest, men også lave de flotte tekniske løft?

Hvad ønsker du?

Personlig træning tilpasset dit mål

Muskelopbygning

Træner du for at få større muskler og blive stærkere, så har jeg de rigtige redskaber til at hjælpe dig. Med personlig træning sikrer du dig at blive presset på den rigtige måde. Med progressionsskema er du sikker på at det går den rigtige vej.

vægttab

Det er ikke helt lige gyldigt hvordan man træner. Det kommer meget an på hvilket mål man har med det. Ønsker man at smide lidt overskydende fedt, kræver det den rette træningsplan. Målet er at tabe fedt, men samtidig vedligeholde muskelmassen.

Sundhed

Handler det om for dig at komme igang med en sundere livsstil, så finder vi sammen de ting du kan fokusere på. Der findes træning på alle niveauer, og at få bygget en sund krop op er en af de vigtigste. Der bliver taget hensyn til både prioriteter og tidsforbrug, der hverdagen også skal hænge sammen.

Gør som mange andre

Få hjælp til dit mål

I løbet af relativ kort tid havde jeg tabt 5 kg, øget muskelmassen og som en bonus fået en markant pænere holdning.

Har du læst den seneste blog?

Find dem her sammen med mange flere